Select Page

Billetter

 

Hvorfor delta?

 

Hele Arendals-regionen står nå ved et veiskille. Det etableres ny grønn industri, loves tusenvis av arbeidsplasser, og vi venter en tilflytning regionen aldri har sett maken til. Men hvordan skal det eksisterende næringslivet gripe de enorme mulighetene dette vil gi, og hvordan sørge for at alle får ta del i veksten? Og vet vi egentlig hva vi har i vente og hvordan fremtiden vil bli for Arendals-regionens bedrifter?

Dette blir en gamechanger for regionen, og årets tema er derfor Changing the Game. Når 300 sentrale næringslivsaktører samler seg på Tyholmen Hotell den 14. oktober, vil vi belyse muligheter og utfordringer ved vekst, men også inspirere og bygge relasjoner slik at nye idéer oppstår. 

Programmet inneholder, blant annet, besøk fra Skellefteå i Sverige, som deler av sine erfaringer om hva vi har i vente. Det blir samtaler om ny grønn industri, fremtidens boligmarked og hvordan man skal få de kloke hodene til Arendal. Etter konferansen blir det after-party for de som måtte ønske det, med underholdning i spennende lokaler og opptil flere overraskelser!