Velg en side
NÆRINGSKONFERANSEN

ARENDAL BUSINESS SUMMIT

Invitasjon:

Arendal Næringsforening UNG-medlemmer

Som medlem av ANF UNG, har vi veldig lyst til å invitere deg til årets Arendal Business Summit, og gir deg 40 % rabatt på billettprisen.

 

Dato: 13. oktober 2023
Sted: Tyholmen hotell
Rabattkode: ANFUNG

Arendal Næringsforeningn UNG på ABSummit

Hvorfor ANF Ung-medlemmer bør delta?

Arendal Business Summit er Arendals største næringslivskonferanse og finner sted i Arendal 13. oktober. Årets konferanse har som tema «Next destination, Arendal!» og vil fokusere på hvordan veksten til Arendal kan komme det lokale næringslivet til gode.

Konferansen vil se på hvordan teknologi, innovasjon og samarbeid kan bidra til å fremme vekst i Arendalsområdet. Det vil være mange interessante og informative foredragsholdere som vil diskutere aktuelle temaer knyttet til næringsmulighetene som regionen vår har. På konferansen samles lokalt næringsliv fra Arendalsområdet, og får felles innsikt og muligheten til å skape nettverk som skal bidra til å bygge regionen videre.

Arendal Business Summit gir ANF Ung-medlemmer en unik mulighet til å lære om nye trender og teknologier, samt å dele erfaringer og beste praksis med andre bedrifter.  Vårt ønske er å gjøre Arendals suksess til din suksess, og det får ANF Ung og Arendal Business Summit best til sammen!

Arendal Næringsforeningn UNG på ABSummit

Deltakeres opplevelser fra forrige Arendal Business Summit

Innholdet var bra, mange flinke og spennende taler, konferansen var profesjonelt gjennomført. Veldig godt initiativ og bra gjennomført av dere! Utrolig gøy at dere initierer og gjennomfører noe slikt i Arendal by. Likte veldig godt at dere har sett til vårt naboland og hva vi kan lære der. Veldig fint at både politikere og næringsliv er representert

Fokus på positiv utvikling i Arendal, spennende foredragsholdere. Bra visuell og lydmessig opplegg. Bra gjennomført.

Veldig bra program med gode foredragsholdere. Godt faglig faglig innhold og med nødvendig humor!

Drive, faglig høyt nivå, og at dere klarte «å holde salen» til siste minutt var veldig bra!

En nyttig konferanse med mange dyktige og relevante innledere og gode muligheter for nettverksbygging. Jeg kommer igjen!

Muligheter, fordypning, høyt faglig fokus, inspirasjon og læring. At det var en konferanse fri for politikk. Gode foredragsholdere som engasjerte, selv om noen temaer var tunge.

En rød (grønn?) tråd, men like fullt et enormt mangfold. Dette var svært inspirerende, og det ga meg svært mye nyttig informasjon om hva som foregår i distriktet.

Billetter

 

Våre partnere